Läget

Jag somnar varje natt som ett barn, helt dödstrött utan att behöva lyssna på varken pod eller avslappningsmusik. Jag vaknar varje morgon helt förundrad över hur bra jag mår, bara genom att vi flyttat från vår gamla lägenhet. Ångest kan verkligen bo i väggar tänker jag. Min bästa vän bor i Sverige igen, vi ses inte oftare, men det känns skönt att veta att hon finns i samma land. Jag gav mig själv en present i form av en iPad PRo, och kan inte sluta imponeras över hur BRA den är, och hur länge jag längtat efter att måla digitalt. Jag vill så gärna blogga, men jag tycker verkligen det är tomt är jag inte vet hur många som läser. Vissa bloggar för sin egen skull, men jag vill verkligen känna att det är fler människor här inne förutom jag. Funderar på hur jag skall göra med den saken. Idag åker jag till IKEA med min mamma och Johan, och igår natt precis när jag skulle glida iväg i sömnen så sträcker sig Johan sig till min sida av sängen, klappar mig på armen och mumlar: Åh, vad mysigt att få promenera omkring på IKEA med dig imorgon
.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *