Fredag, lördag, söndag

Jag tänker alltid att jag skall ta en bild i timmen, minst en gång per helg. Sen går det fyra timmar, och jag hamnar i ett provrum på Monki, eller får ett glas i handen, och så glöms mobilen bort. Så istället så blir det hela helgen i små stunder.

 

Vaknade som ni sett förr, i nya lägenheten. Sån otrolig lyx med all den här platsen, flera meter åt varje håll. Slipper också vakna med röda rinnande ögon, och svullet ansikte pga damm och dålig ventilation. BRA morgon helt enkelt.

Klädde på mig och försökte få styr på det här håret. MÅSTE permanenta det snart. Har bokat tid till den 25:e oktober, tills dess får jag kämpa. Synd att spegeln i vårt sovrum är gammal och mjölkig, alla bilder ser så oskarpa ut. Finns det en huskur för det tro?

Jag tog mig ut, på promenad, och såg en snäll katt. Såg även bakhuvudet på en snäll kvinna, och duckade 1 sekund efter att bilden tagits.

Gick på besök nummer ett hos min psykolog, och promenerade på stan och köpte hudvård. Väntade på bussen vid Prinsgatan, och passade på att besöka the English Shop. Grejen är att jag älskar mat som kommer i färdigform, typ konserver, pulver, fryst, torkat, osv. Ett ganska opoppis intresse, i dessa tider när allt helst skall odlas själv, men unnar mig ibland att ge mig hän. Dagens inköp blev därför påsmuffins och färdig frosting. Samt körsbärssylt.  Fick sedan besök av fastighetsskötare, och lagade middag, fick ett glas vin i handen, åt middag med Johan och Fredrik (rökta räkor och varmrökt lax med romsås).

Sedan gick vi till Publik, och jag tog en bild, tittade på den och gav upp. Hallå, iPhone 8, varför kommer vi inte överens?

Promenerade hem i mörkret och somnade till skräckpodd. (Spöktimmen!)

Lördag! Vaknade på samma plats men utan Johan som jobbade helg. Blev väckt av min syster som bad om ursäkt utan att mena det, och var lite bakfull.

Åt en muffin till frukost.

Och tog mig ut, även denna dag!

Läste En Tjänarinnas Bekännelse på bussen, och lyssnade på TV theme songs.

Kämpade med håret ännu en gång, med bättre resultat. Samt invigde ny kappa från NAKD.

Resten av kvällen spenderade jag här. I soffan, med Johan, skräpTV och pasta.

Söndag! I endast två bilder. Ett sorgligt frukostpaket på ett fik vi ville testa, för att eventuellt göra det till vårt lunchställe på lördagar. Det blir INGET med det, efter en pyttefrukost med bränt bröd, pizzor gjorda på tunnbröd, och jättedyr chèvresallad.

Kröp ner i sängen vid 22 och började läsa Elena Ferrante till bokklubben.

Slut på helg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *