Vecka 42

 

Veckans planer:

Jag har en fin struktur på veckan, och det känns lugnt i magen. Det blir jobb, middag hos pappa, månadsmöte med tjejjouren som jag arbetar med, möte på banken, terapi för mig och en nästan helg oplanerad helg.

Veckans bok:

Tänkte först skriva att jag måste börja läsa månadens bokklubbsbok (Min fantastiska väninna), men det måste jag inte alls. Har inte så mycket läsro i kroppen just nu, så sparar den till min Polenresa, och ägnar veckan åt att läsa bloggar, lyssna på poddar och rita istället.

Veckans känsla: 

Alltså HÖST. Samt Halloweenkänsla. Ni vet hur julkänsla känns? Jag har en känsla för julen, en för påsk, en för midsommar och en för Halloween. Julkänslan är den starkaste, men inte långt därefter kommer Halloween/Allhelgona. Vill bara karva pumpor, baka äppelpaj och sparka löv. Hoppas det håller i sig. Förutom det, så känner jag mig glad, pirrig och snäll.

Veckans bästa:

Halloween på Liseberg tillsammans med Johan i helgen! Åkte förbi igår, och såg alla hundratals pumpor som låg vid ingången. Får rysningar i hela kroppen, så mycket älskar jag Halloween.

Veckans mat:

Har nog en ganska tråkig matvecka framför mig, men tänker äta ett knäckäpple på Liseberg, och det känns ju rätt så himla härligt.

Veckans utmaning:

Måste vila och återhämta. Måste ligga i soffan och kolla på tv utan att pilla med mobilen, och måste låta bli att städa och dona så fort jag kommer innanför dörren. Svårt, men jätteviktigt.

Veckans podd:

The Black Tapes har släppt ett nytt avsnitt! Så perfekt tid på året för den här podden. Handlar om en journalist, som med hjälp av en doktor i paranormala studier, försöker nysta upp ett mysläskigt (och ibland skitläskigt) mysterium. Lyssna!

Veckans blogginlägg:

Jag skall se till att äntligen bli klar med de sista detaljerna på några teckningar som legat och skrotat för länge nu, och visa er. Sedan vill jag fota lite hemma, men vi får se om lampor och sladdar hinner komma på plats först….

 

Som vanligt, tackar jag Flora för idén, och inspiration till vissa av rubrikerna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *