#metoo

Ja, jag också.
Den här kampanjen berättar återigen något som vi sagt och skrikit i så många år, och vi är trötta nu. Det räcker. Från och med nu slutar vi fokusera på oss, och så fokuserar vi på er tycker jag. Ni som tvingar oss att gå ner på knä inför er känsla av äganderätt. Nästa kampanj kan ni få hashtagga metoo, och minnas de gånger ni tjatat på någon som först sagt att hon bara ville sova, tryckt er kropp mot någon ni inte var säkra på ville ha er nära, skickat vidare en nakenbild, eller skrattat när en kompis beskrev hur jobbigt det var att ligga med henne, när hon bara låg där som en död fisk. Men det vågar ni inte. Det är bättre att vi berättar om och om igen, så att ni kan fortsätta misstro oss eller agera chockerade, och slå ifrån er hela skiten. #metoo

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *