En liten hälsning

Jag har varit så sjuk hörrni. Eller tekniskt sett, är fortfarande. Feber, förkyld, ont i huvudet, halsen, kroppen. Jobbar inte, bara ligger ner och målar lite när jag orkar.

Tanken var att jag skulle uppdatera er kring hur det var i Polen, men så långsamt som mitt huvud fungerar nu, så skulle det ta flera dagar. Därför tänker jag att jag bjuder på en bild tagen i skrivande stund, och fyra stycken blandade bilder från resan, och så får vi säga på återseende tills imorgon?

Vi säger så.

 

Vi kan lista ut att det här är jag just nu. Gud vad novemberljuset är trist, men med hög ISO klarar vi allt!

En frasig våffla i Kolobrzeg.

Att få bada.

Slottet jag bodde i, med tillhörande trädgård och sjö.

En pir i Kolobrzeg.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *