Vecka 46

Åh herrejösses vad länge jag har varit sjuk. Känns som att jag inte varit på kontoret på flera månader. Nu är jag frisk, eller i alla fall frisk nog för att jobba, även om jag blir andfådd och hostar fortfarande. Så, vecka 45 raderades liksom bort från mitt liv, och det är dags för vecka 46. Bilderna är från en liten darrig promenad jag tog med mamma när jag äntligen blev frisk nog att sticka näsan utanför dörren.


Veckans planer

Väldigt lite planer den här veckan. Jag kommer troligen missa yogan imorgon, klarar inte av att hosta mig igenom passet, det är för skämmigt. Sedan är nästan alla eftermiddagar tomma. Låter det vara så, eftersom till helgen är det dags för Thanksgiving! Skall baka pajer, göra stuffing och pynta hela fredagen och på lördag är det dags. Årets kalas verkligen.

Veckans känsla: 

Fysiskt klen och trött, men glad och tillfreds. Känner att PMS:en kommer nu dock, så räknar med att känna mig ledsen, och lite apatisk tisdag-söndag ungefär. Så trött på pms, men skönt att veta vad det är och inte bli livrädd och tro att man blivit djupt deprimerad, som jag alltid gjorde förr innan jag hade koll.

Veckans bästa:

Thanksgiving, och att lägenheten är nystädad. Och att Johan är ledig i helgen igen <3

Veckans mat:

Är sugen på lax, kyckling och tofu med ris och grönsaker. Åt takeaway från Foodora hela sjukdomsveckan, så vill bara ha enkla råvaror med massor av grönsaker nu, tack. Poké bowls hela veckan kanske…

Veckans utmaning:

Thanksgiving. Allt skall planeras, beställas, handlas och lagas. Samtidigt som det skall vara roligt, och inte stressigt. Tror det kommer gå bra ändå, fjärde året nu ju!

Veckans blogginlägg:

Skall visa lite bilder från Polen, och kanske kika på det lilla jag gjorde i helgen.

Veckans mål:

Att ta det lugnt, äta bra mat, och känna mig klar med alla viktigheter innan helgen kommer. Det blir bra tror jag.

 

Ett kommentar till

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *