Konfetti, isterband och hosta – Helg, v. 45:

 

Vi tar en titt på min helg, utan att ha för stora förhoppningar. Fredagen var fortfarande en sjukdag. Men jag mådde lite bättre! Såpass bra att jag kunde ta en promenad med mamma, till Slottsskogen och se på fåglar. Men de bilderna har ni redan sett här, så ni får nöja er med en fin bild på ett berg som såg ut som en tavla på väg ner mot Vegagatan.

Efter promenaden kände jag mig pigg nog att tvätta lite, var med om livets värsta, att komma till tvättstugan när det bara är 5 minuter kvar. Man vet att man borde gå tillbaka igen, men man sätter sig ändå och väntar. Tips: Tvättmaskinens 5 minuter är inte verklighetens 5 minuter. Medan jag satt där, så pratade jag i telefon med Josephine. Vi bestämde oss för att gå ut och äta middag på ”Ett mysigt ställe, gärna bistrofeeling, billigt, och enkel mat.”

Ni kan tro att det tog ett tag. Tankarna gick: Dubbel Dubbel, Gyllene Prag, Nonna, Manfreds, Bellini, Doktor Glas, Da Vinci. Slutligen blev det Da Vinci. Vi tog med Johan också, och åt pasta. Musslor, pasta bolognese, tiramisu och en cognac blev min beställning. Kunde inte gå sen, både på grund av mättnad och trötthet.

Det blev lördag! Vi gick ut. Jag var nästan frisk! Men trött och glåmig. Inte ens ett svartvitt filter kan dölja snuvigt ansikte.

Men det var strålande sol, och havet var havet var havet. Det luktade gott och ps: Jag höll på att blåsa i när jag tog denna bild. På stan letade vi efter den perfekta jultröjan samt köpte presenter och bubbel….

Eftersom vi skulle på fest! Överraskningsfest för Adeline. Jag lade visst ifrån mig mobilen vid 21, och hittade den inte förrän det var dags att gå igen. Bara Sara och jag lyckades fastna på bild.

Vid 01 fick jag dock erkänna mig besegrad, tog Johan med mig till Burger King och sen åt vi chili cheese i sängen och såg på Broadchurch.

På söndag vaknade jag noll bakfull på grund av goda gener, det det fars dag, och jag bjöd familjen på sushilunch. Foodorade från Japan House och blev jättenöjd, godaste var nigirin med grillad lax.

Sen gick alla hem och jag vilade lite. Ungefär till klockan blev 18 och Johan serverade mig mat igen. Isterband med vitlökspotatismos, pepparrot och äpple. JAG DOG.

Sen kröp jag ner här i nybäddad säng och sov tills måndagen kom. Det var min helg! Hur var din?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *