Vecka 47

Godmorgon till en måndag med snö och is överallt. Det tog mig dubbelt så lång tid att komma till bussen, och chauffören åkte i snigelfart hela långa backen ner från Masthugget. Jag kom försent till kontoret, men det gjorde ingenting, för ingen annan var på plats. Nu börjar vecka 47. Det hisnar i mig när jag tänker på att 2017 snart är slut, det har varit ett sådant annorlunda år. För det första har det varit så otroligt långt, det känns som att det var 4 år sedan januari. För det andra så har det hänt så otroligt mycket, så 2018 kommer se helt annorlunda ut tror jag. Men, jag skall inte gå händelserna i förväg, utan njuta av den tiden som är kvar. I helgen hade jag den årliga Thanksgivingmiddagen, vilket gör att nu är det fritt fram för julhjärnan. Det skall vi prata mer om senare i veckan.


Veckans planer:
En ganska vanlig vecka: Ett läkarbesök, lunch med min syster, månadsmöte med Tjejjouren, psykolog på fredag, och en helt obokad helg. Johan har också börjat få ledigt mestadels på helgen verkar det som, och det är som ett nytt liv, kan inte tro att jag får vakna bredvid honom en lördag och kunna stanna kvar i sängen, och att skrota runt i lägenheten och kramas en söndag är så jäkla bra. Denna helgen tänkte jag titta på julpynt, och promenera lite i delar av stan som jag sällan besöker. Kanske äta lunch på café Biscotti också. Men mest ta det lugnt och dona.

Veckans känsla:
Alltså, lite gråtig. Känner mig tacksam, och mjuk inuti. Samt jobbar på att ta det lugnt.

Veckans bästa:
Snön tror jag faktiskt. Känns fint att få ha det kallt och soligt i några dagar, innan det blir 10 plus igen, och allt smälter.

Veckans mat:
Thanksgivingrester. Har 2 kilo stuffing att äta upp. Lagom till helgen skall jag storhandla, och högst på listan står sill och potatis, har varit sugen på det så länge nu.

Veckans utmaning:
Jag tror att jag är frisk nog att röra på mig igen, men yogan på tisdag kommer nog bli tuff. Har NOLL procent ork kvar efter att jag var sjuk, känns som att jag är nyfödd och muskelfri.

Veckans blogginlägg:
Vi skall prata lite julplanering tror jag.

Veckans mål:
Behöver känna in lite, inte bara rusa på, utan stanna i stunden och inte bara planera nästa moment eller dag.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *