Våld tar inte jullov

 

Nu skall vi prata allvar hörrni. För sådant behövs också ibland.
Utöver mitt vanliga jobb, så sitter jag också i styrelsen för en organisation som heter Tjejjouren Väst. En helt fantastisk jour, som hjälper unga som har det svårt.

Tjejjouren Väst har en chatt där man kan få prata med någon, och få stöd och hjälp, och vi jobbar också mot digitalt våld (exempelvis nätmobbing.)

Vi har över 1000 som söker stöd varje år, och speciellt runt julen så är det extra många som mår dåligt. Man kanske har det jobbigt i familjen, blir utsatt för våld hemma, eller har andra problem som gör att livet känns tungt och svårt.

Eftersom våld och tunga känslor inte tar semester under julen, så gör inte Tjejjouren det heller. Vi har istället extra öppet, varje kväll för att vara exakt, mellan den 18 december och 1 januari. Som en julkampanj, för er som behöver.

Så, om du känner att du behöver hjälp, eller bara vill få prata med någon en stund så kom in till oss på chatten. Alla frågor, tankar och känslor är tillåtna. Vi har sökande i många olika åldrar, och inga problem är för stora eller för små.

______________________________________________

Här finns vår chatt:
http://www.tjejjourenvast.se

Om du istället vill hjälpa oss, att hjälpa fler unga,
så kan du skänka ett bidrag till oss, eller länka till det här inlägget i din egen blogg, eller på Instagram:

Swish: 123 640 96 35
Bankgiro: 871-7860

Puss och kram,
och glöm inte att ta hand om er själva, och varandra!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *