v. 48

Hej måndag! Samt hej på er ♥
Den här helgen kändes enormt lång, och den här måndagen känns lite surrealistisk. Kan inte förstå att jag måste jobba? Tror att jag redan nu är inställd på jullov. Snön har försvunnit, vilket gör ONT i mig, men julstämningen är ändå i full gång. Jag jobbar hårt för att inte ta ut julen i förskott och sen stå där snopen efter Lucia och redan ha tröttnat.

I övrigt är jag mest sugen på att vara med mina vänner, laga mat, äta mat, välja länge vad jag skall ha på mig, och göra mig fin. Enkla nöjen. Denna veckan är så vansinnigt vanlig att jag knappt vill se den, men till helgen åker mamma, Johan och jag till landet och har det fint. Det skall huggas ved, krattas löv, tändas brasa och klappa katt är tanken.

 


Veckans planer:
Temavecka med jämställdhetsinriktning på jobbet, möten i massor, läkarbesök och yoga. Har ägglossning om 2 dagar, så känner mig ganska oinspirerad, lite slö och i behov av att få vara trumpen, så tänkte kanske vara det också.

Veckans känsla:
Känner hur glädjen bubblar där inuti, men det ligger ett stabilt lager av trumpenhet ovanpå. Jävla ocker det här med hormonella cykler, men nu är det som det är, och jag skall försöka bota trumpenhet med soffhäng, nya byxor och rensning av garderob.

Veckans bästa:
Att temperaturen skall sjunka. Inget regn, och mindre blåst. Vill så gärna ha en smällkall december, med SNÖ.

Veckans mat:
Skall storhandla exakt nu, och tänker mig grytor, soppor och gratänger. Men fryser också ganska mycket i skrivande stund, så jag måste passa mig så att det inte bara är därför jag har stort sug efter värmande snälla rätter.

Veckans utmaning:
Ingen. Jag tar en utmaningsfri vecka tror jag. Vill mest vara, och jo, inte spendera alla pengar på en gång. Det kan få bli en miniutmaning.

Veckans blogginlägg:
Det som faller mig in tror jag. En önskelista kanske vore på sin plats?

Veckans mål:
Gå upp 6 varje morgon och träna lite varje kväll. Har så ont i ryggen nu att jag inte längre kan ignorera att kroppen rätt ut BER mig att göra ett litet rygglyft. Så, skall lyssna.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *