God morgon

Godmorgon! Såhär såg det ut när jag promenerade till jobbet för en timme sedan, tack Masthugget. Idag är min sista dag innan jullovet börjar, och jag har bara trevliga saker kvar att göra innan jag får ta min resväska och åka till landet. Klockan 12 går jag från kontoret för att äta lunch med Mathilda, sedan skall jag använda upp ett presentkort på Maria Åkerberg, ge Fredrik en julklapp, och kanske ta ett glas vin på stan. Imorgon åker jag förbi pappa och lämnar en julklapp, och sedan är det raka vägen till tåget. Okej, måste vattna avokadoplantorna också, och granen, och kanske städa badrummet, men SEN är det raka vägen till tåget. Vi hörs senare hörrni, tänkte dela med mig av mina julrim! Rimmar ni i era familjer? Dela gärna med er i kommentarerna. Älskar att läsa andras rim.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *