Perfekt timing

 

Det är inte en bra dag idag känner jag. Jag är så sömnig, och känner verkligen tusen kilos känslor över det nya året. Jag älskar nystarter, men för tillfället känns det som att tiden går så himla fort, jag vill göra något nytt, men det är ganska omöjligt att bara bryta upp och göra om när man står där mitt i livet med jobb, semesterdagar, fasta tider och noll kontroll. Vill fly till någonting annat just idag. Googlar volontärarbete, och tänker på fortsatta studier.

_________________________________

Det här inlägget lade jag i utkast igår, för att jag helt enkelt ledsnade mitt i skrivandet och kände att sak samma, skall ändå aldrig blogga igen. Sedan åkte jag hem, grät lite medan Johan pillade mig i håret, och kände att det funkar inte längre med livet, det är värdelöst och hemskt och jag har inte åstadkommit någonting på nästan 30 år. Vill säga upp mig, volontärarbeta på Bali, byta riktning, eller lägga ner allt.

Sen kollade jag min mensapp.

 

 

Jag är alltså den blå lilla pluppen. Jaja, tack, tack. Skall försöka att komma ihåg att kolla appen nästa gång INNAN jag lägger mig på mage och gräver ner ansiktet i kudden av uppgivenhet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *