v. 2

Idag känns konstigt nog som den första dagen på 2018. KAN bero på att min pms gått över för denna gång, och att jag sov 9 timmar inatt. Sömn alltså, kunde den inte varit mindre viktig?

Denna veckan är ganska tom, men tänkte fylla den med desto mer mys. Skall också sortera något, förslagsvis kläder och förråd. Men, vi tittar på dag-för-dagplaneringen:

Måndag
Jobba på kontoret 8-15, sedan teammöte och sen hem. Funderar på att gå förbi Hagabadet på vägen hem och bada lite, men är också ruskigt sugen på att bara åka hem och laga massa matlådor, bädda rent och ha det gosigt. Vi får se.

Tisdag
Jobb på dagen, och helt tomt tomt i kalendern efteråt. Detta är så himla ovanligt att jag lär låta det vara så, passa på när tiden finns att göra ingenting.

Onsdag
Avstämning med alla mina deltagare på dagen, och styrelsemöte med Tjejjouren på kvällen.

Torsdag
Vill bjuda på middag efter jobbet känner jag, fiskpudding med brynt smör och potatis. Eller buljong med nötsfärsbullar och pak choi. Får skicka ut en förfrågan i Whatsappgruppen och se om någon snäll kompis nappar.

Fredag
Skall träffa en hälsocoach på Hagabadet klockan 10:30, sen skall jag träna lite, simma, ligga i varma pooler och bada bastu med ansiktsmask. Uppnådde ett LIVSMÅL i helgen när jag skaffade kort där. Har drömt om det sedan jag var liten. Så nu kan jag träna, och bada pool när jag vill. Lär bli mer av det sistnämnda än förstnämnda om jag känner mig själv rätt.

Lördag
Hjälpa Adeline att flytta på förmiddagen, och på kvällen är det blueskonsert på S/S Marieholm! Ser fram emot det något så vansinnigt. Johan, Fredrik och jag, samt mamma, pappa och deras vänner. På natten har Erik svartklubb, och kaaaanske går jag dit. Får se hur dagsformen är.

Söndag
Johan jobbar, så jag tänkte vara IFRED. Möjligen packa någon liten väska med smörgåsar och varm choklad och åka till någon skog någonstans. Vi får se. Men känns som en fin vecka som börjar idag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *