Här är jag

Ni är så många härinne plötsligt. Roligt att se er!
Jag tänkte att det kan vara dags för en liten presentation av mig, så att ni vet vem ni har kommit till.

Jag heter Julia, är 29 år och bor i Göteborg, i Masthugget, längst upp på ett berg.
Här lever jag med min kille Johan, nyinflyttade i en drömlägenhet på två våningar, som vi kommer att fixa ordning så fort vi slutar jobba så mycket.
Jag jobbar på Folkuniversitetet, samt sitter i styrelsen för en tjejjour som jag ÄLSKAR.

I övrigt så tycker jag om projekt, allt från jobbrelaterade sådana, till att bara sortera ut min garderob. Jag älskar vin, mat och att gå på bio, vill gärna höras med mina kompisar varje dag, och har mycket åldersångest. Jag vill mest av allt alltid vara ledig, tycker inte särskilt mycket om rutiner, förutom när det kommer till hudvård, där jag är fullständigt nyfrälst. Har ett sommarställe i familjen dit jag gärna åker, en katt som bor hos min mamma som jag gärna klappar, samt älskar att bada. Är feminist, röstar rött och brinner för jämställdhet och genusfrågor. Arbetar med nyanlända, och tycker ofta att tid är mer värt än pengar. (Men det är på håret ibland, det får jag erkänna). 

Min favoritmat är havskräftor, räkor och fisk, och jag dricker gärna saft till varje måltid. När det kommer till bakverk (vilket det ofta gör) så föredrar jag tårtor eller sockerkaka, och jag tycker inte särskilt mycket om glass.

Jag har egentligen spikrakt hår, men permanentade det i somras, och vill aldrig gå tillbaka. Jag klär mig oftast i samma kläder som mina vänner, eftersom de har oklanderlig smak, men spenderade flera år av mitt liv med att endast klä mig i vintage 40- och 50-tal. (Börjar känna suget efter det igen).

 

Jag ritar och illustrerar när jag orkar och har tid, och ibland får jag till och med sålt ett porträtt eller två. Skall sälja mina illustrationer på en feministisk marknad i Malmö i mars, och är lite nervös, men mest peppad.

Jag har glasögon och linser, torra smalben, stor rumpa, vackra fötter, läppar som är svåra att måla läppstift på, biter på naglarna och tycker det är roligt att få komplimanger. Gillar att styra och ställa, jobbar med mitt kontrollbehov, samt kan ibland bli avig och säga emot bara för sakens skull om jag inte passar mig.

Det var nog allt för nu, fråga om ni undrar något, och säg gärna hej i kommentarerna, då känns det här stället varmt och snällt!

2 kommentarer till

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *