En lördag som blev söndag

Hej godingar. Jag fryser ihjäl, och mörkt är det också. Denna veckan började med en måndag full av jobb, och en tisdag som var trött trött. Idag är allt lite mer balanserat igen, och förutom att jag är otroligt hungrig (sushi till lunch kanske?) så mår jag ganska fint.

Tänkte att vi skulle kika på vad jag gjorde i helgen!

Vaknade till mina bästa takåsar. Ser ni att skorstenarna har små ankare på sig? Blir glad varje gång jag ser dem. Älska båtar. Kuriosa är att min gammel-gammel-morfar var Sveriges sista sjökapten på ett segelfartyg. Tänker att det finns i mitt blod. Kanske skall skola om?

Här är jag! Gick upp tidigt, och bakom mig i sängen ligger Johan och sover. Jag var avundsjuk, minst sagt.

Men jag tog mig ut! Gick längs gatorna i Masthugget och tittade längtigt på de små odlingarna. Måste köpa en sådan här låda, så att jag kan odla till våren.

Promenerade ner för min favoritbacke.

Och väntade på bussen medan jag tog tjugo selfies. Den här blev väl helt okej? Bra glow ändå, en helt vanlig lördagsmorgon.

Mötte upp de här snälla kompisarna, och hjälpte till att flytta Adeline (hon till höger), från östra till västra Göteborg. Nu bor hon en fem minuters promenad från mig! Tog inte så mycket fler bilder, pga händerna fulla av flyttlådor, ni vet.

Men kunde inte låta bli att fota den här stilige herren. Adelines familj har adopterat en husky!!! Olikfärgade ögon och allt. Så snäll, men kissade på en låda. Rimligt ändå, och vårt fel som ställde den mitt i vägen. Sen promenerade jag hem, tog en tupplur, gjorde mig fin och åkte till en båt för att träffa:

Johan och Fredrik! De hade varit ute dagen innan och var extra kompiskära. Mina föräldrar var där också, och alla deras vänner. Varför var vi på en båt då?

För det var blueskonsert på S/S Marieholm! Okej, förlåt för den värdelösa bilden, men jag var upptagen med att dansa bugg, kolla på gulliga tanter, och dricka brännvin i baren.

Till slut gick alla i sällskapet förutom Fredrik och jag. Vi fortsatte istället tills bluesen packades ner, och tog vagnen till:

 

Klubb i Högsbo! Så roligt arrangerat, men tyvärr var jag ganska trött, och när rökmaskinerna gick igång på allvar så orkade liksom inte min hjärna famla omkring längre.

Ja ni ser ju, det var ganska svårt att se. Så jag tog en Uber hem, och somnade innan 02. Helt underbar kväll.

Vaknade fräsch, som ni ser. Låg kvar och drog mig tills jag kände mig redo.

För Hagabadet! För er som är Stockholmare, så är Hagabadet lite som Göteborgs version av Sturebadet. Och för er som är från Malmö, så vet jag inte vad det är. Men här har jag i alla fall skaffat kort, så att jag exempelvis kan åka hit på bakfyllan, bada, basta, vila och äta god lunch. Vilket jag gjorde också som ni ser.  Resten av söndagen blev odokumenterad, men jag åkte på massor med ärenden med mamma, och fick skjuts hem och åt skagentoast. Vilken helg va?

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *