v. 4

Godmorgon! Ny vecka! Lite mörkt för min smak fortfarande, men det går framåt. Lite kallt också, men kanske mitt fel pga tänkte att kulotter med tunna strumpbyxor var en bra idé idag.

Dags för vecka 4! Insåg att det märks verkligen att jag tog tag i mina stressnivåer där i oktober, varje gång jag bläddrar fram en ny vecka i kalendern så tänker jag: ”Åh, inte så mycket planerat på kvällstid denna veckan.” och så har det nog varit i två månader nu. Bra jobbat tänker jag.

Denna veckan består av jobb, träning; skall prova nytt danspass för oss som inte kan dansa, samt ett andningspass på 30 minuter. Känns som en lagom nivå. Simma lite också! Möte med Tjejjouren på onsdag, en illustration som måste bli klar, träffa PT/sjukgymnast på fredag, samt spa med Sanna och Sara på kvällen. På lördag är det Saras födelsedagsfest, och jag skall nog sortera förrådet under dagen innan, och på söndag gissar jag att jag kommer vara trött, lite bakfull och kanske spendera dagen på Hagabadet IGEN. Förlåt, men kan inte sluta bada.

 

Veckans mat
Hjälp alltså, kylen är snart helt tom. Men försöker äta upp allt som vi fryst också, för att göra lite plats, så gissar på sötpotatispaj, stuffing från thanksgiving, svamppasta och fisksoppa.

Veckans sämsta
Känner mig lite ängslig tyvärr, men skyller på stundande 30-årsdag, och tänker att sedan får det nog vara över med ängsligheten.

Veckans bästa
Att jag märker att det är ljusare, att det skall bli 7 (sju!) grader på onsdag, och att jag skall gå på rolig fest på lördag. Plus att vi passar katt, som inte behöver åka hem ännu på ett tag.

Veckans köp
Så FORT lönen kommer, så skall jag gå till HM och köpa denna: Tänker mig den tillsammans med ljusa uppkavlade jeans och Birkenstock i vår. ÅH, VÅREN ♥

 

Hur ser er vecka ut?

 

*Jag är medveten om att jag spenderar cirkus 100% av min tid på Hagabadet, men
1. Det ligger 7 minuter från min ytterdörr
2. Jag har inget badkar hemma
3. BADA ändå

2 kommentarer till

  1. alltså ja, bada ändå..! Jag vill också, det lockar mig verkligen jättemycket. Men jag är väldigt simrädd, knappt simkunnig längre… måste fejsa mina fears snart, för det låter underbart! Min vecka 4: sista jobbveckan innan jag slutar som städerska och börjar som student! Trolololo

    • Alltså GÖRT. Eller gå till simhallar som har grunda pooler. 🙂 Jag brukar mest stå i ett hörn och njuta av att vara i vattnet. Haha!
      Åh, vad spännande! Att studera är GULD. Saknar det varje varje varje dag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *