v. 5

Måndag! Normalt sett är måndagar en ganska omtyckt dag i mitt liv, men fy fanken vad trött jag är idag. Ett liv där man är ledig på måndagar tror jag ändå vore det absolut bästa. Det enda jag vill göra idag är att sova ut, äta frukost i sängen, hasa omkring hemma och nypa vissna blad ur krukväxter. Samt klappa Sammie.

Men! Det blir inget hasande, det blir en ny vecka istället.

En vecka som består av sjukhusbesök, ny handledning på jobbet, förberdelser för min 30 årsdag(!), träning, styrelsemöte på lördag, och att vara nära nära Johan pga extra längtig.

 

Veckans mat
Har gjort ett matschema! Ni kan få läsa om ni vill? Kylen är full och jag skall laga matlådor för hela veckan ikväll. Igår lagade jag kycklingsoppa med klimp till middag, och idag blir det lunchlåda på samma.

Veckans köp
Skall försöka köpa INGENTING den här veckan. Köpte jeans förra, och piercade mig (!) och handlade ny klänning. Sååå, nu får det räcka lite.

Veckans sämsta
Att jag känner mig lite rastlös och vill nytt. Men inte riktigt har orken att skapa nytt för mig själv just nu. Men orken lär komma med ljuset, hoppas jag.

Veckans bästa
Med risk för att låta cheesy så typ att jag lever och har hälsan. Nä men det här är en väldigt trött måndag, så blir lätt lite extra basala behov som känns i hjärtat. Typ att ha ett hem en gullig kille, snälla kompisar och ett varmt täcke. Skall bli roligt med styrelsemöte i helgen också! 

 

Bra så. Hörs sen!

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *